woensdag 20 mei 2009

De kop is eraf...

... zowel van het 23-archiefdingenprogramma als van dit blog. Ben druk bezig geweest met het tweaken van de lay-out totdat ik het een beetje mezelf vond. Mooie bloggertemplates trouwens bij Pyzam!

De volgende stap is het plaatsen van widgets, bijvoorbeeld van mijn tweets. En daarna het blog bijhouden- in ieder geval voor dde Toneelschuure 23-archiefdingen. Maar dat wordt later deze week. Nu ga ik me voorbereiden op een bezoek aan de Toneelschuur!

6 opmerkingen:

Petra1010 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Yvette Hoitink zei

Mooie vormgeving Petra! Is dat een eigen foto of hoorde die bij de template? Ik probeer te lezen wat er staat maar slaag er nog niet echt in :-)

Petra1010 zei

@yvette hoitink: dank je! Nee, ik heb de foto op Flickr gevonden, moest de credits er nog even bij plaatsen (is nu gebeurd overigens). Ik vind die van jou trouwens ook lekker fris, en erg leuk met die koeien! :)

Yvette Hoitink zei

De koeien zijn inmiddels vervangen door een schaap die ik op Flickr vond. Die vond ik er nieuwsgieriger uitzien :-)

23 Dingen zei

Die social bookmark buttons vind ik ook wel fraai. Zaten die ook bij het template ingebouwd?

Petra1010 zei

@23dingen: nee, die zaten niet bij het template in, ik vond na een zoekactie bij Google ergens een aanpassing in de xml-code die ik braaf heb doorgevoerd- en iets aangepast, want er stonden wel heel exotische sites tussen. ;)